Adü'de 'aile İçi İletişim Ve Anne Baba Tutumları Semineri' Gerçekleşti

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Koçarlı Meslek Yüksekokulu (MYO) Çocuk Gelişimi Programı çevrimiçi farkındalık seminerlerinin ilki olan 'Aile İçi İletişim ve Anne Baba Tutumları' düzenlendi.

Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ayfer Ergezen’nin moderatörlüğünü yaptığı seminere; Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri ve akademik personel katıldı. Ege Üniversitesi Kariyer Planlama ve Başarı Koordinatörü aynı zamanda Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Uzmanı Öğr. Gör. Ebru Kalyoncu’ nun katıldığı seminerde aile içi iletişim ve anne baba tutumlarının nasıl olmalı gerektiği, ebeveyn-çocuk arasındaki ilişki ve çocukların gelişim sürecinde etkisi konuları üzerinde duruldu.

Program, öğrencilerden gelen soruların cevaplanmasıyla sona erdi.

15 Kas 2021 - 11:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.