Alkollü Şahsın Isınmak İçin Yaktığı Ateş Arabalara Sıçradı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir evin bahçesine iddiaya göre hırsızlık amaçlı giren alkollü şahsın ısınmak için yaktığı ateş, bahçe içerisindeki iki arabaya sıçradı. Yangında arabalarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Olay, Yeşil Mahalle Kanal Yolu Altı Mevkiinde saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.A.T. isimli alkollü şahıs sokak üzerinde bulunan müstakil bir evin bahçesine girdi. İddiaya göre hırsızlık amaçlı bahçeye giren şahıs ısınmak için ateş yaktı. Bahçedeki kuru otlara sıçrayan alevler, rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyerek bahçe içerisinde park halinde olan 35 HV 514 ve 43 PH 063 plakalı araçlara sıçradı. Alevleri fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Nazilli İtfaiye Amirliği ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Bu esnada ev sahibinin bahçede beslediği köpek de alevlerin arasında kalmaktan son anda kurtarıldı. Şüpheli şahıs polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

15 Kas 2021 - 08:50 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.