Aydın'da Kış Lastiği Denetimi Yapıldı

Aydın'ın Efeler ilçesinde Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından şehirlerarası otobüs terminalinde kış lastiği denetimi gerçekleştirildi.

Kış lastiği takma zorunluluğu bugün itibari ile başladı. 1 Nisan 2022'ye kadar devam edecek olan uygulama dönemi boyunca kurala uymayan araçların sürücülerine 846 lira ceza kesilecek. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri de, Aydın Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yolcu taşıyan otobüsler üzerinde kış lastiği kontrolü gerçekleştirdi. Terminale giriş çıkış yapan yolcu otobüslerinin kış lastiği takıp takmadığı ve lastiklerinin diş derinlikleri başta olmak üzere genel olarak trafik yönünden denetlendi. Denetimlerin kış lastiği takma zorunluluğu dönemi boyunca devam edeceğini belirten ekipler, sürücüleri kış lastiği takmanın önemi konusunda da bilgilendirdi.

01 Ara 2021 - 20:25 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.