Başkan Kaplan, Dereceye Giren Eserlerin Sunumunu Yaptı

Başkan Kaplan, dereceye giren eserlerin sunumunu yaptı Koçarlı Belediyesi tarafından düzenlenen ve geçtiğimiz aylarda sonuçları açıklanan “Demokrasi Şehidi Adnan Menderes” konulu resim ve şiir yarışması, ödül töreni için gün sayıyor.

Koçarlı Belediyesi tarafından Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) ve Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen ve geçtiğimiz aylarda sonuçları açıklanan “Demokrasi Şehidi Adnan Menderes” konulu resim ve şiir yarışması, ödül töreni için gün sayıyor. Bu kapsamda Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret eden Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Vali Aksoy’a yarışmada dereceye giren eserlerin sunumunu yaptı. Gerçekleştirilen ziyarette, pandemi süreci sebebiyle ertelenen ödül töreni hakkında da Vali Aksoy ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Kaplan, dereceye giren isimlere de tekrar teşekkür etti.

Yapılan değerlendirmelerin ardından şiir kategorisinde “Vaveyla” adlı şiiriyle Keziban Nur Şimşek birinci olurken, resim kategorisinde ise Emine Fida Rüzgar birincinci olmaya hak kazanmıştı. Pandemi tedbirleri kapsamında ertelenen ödül töreninin ise ilerleyen günlerde yapılması bekleniyor.

17 Şub 2021 - 10:12 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.