Can Dostların Yaşam Alanlarına Vegan Temizlik

Kuşadası Belediyesi tarafından koronavirüs salgınına karşı kent genelinde yürütülen temizlik ve dezenfekte çalışmaları kapsamında sokak hayvanlarının barınması için yerleştirilen kedi ve köpek evleri ile evcil hayvanların yoğun olarak dolaştırıldığı bölgelerde bitkisel temizlik ürünleri ile temizlik çalışması yapıldı.

Kuşadası Belediyesi kentin farklı noktalarında pandemiye karşı gerçekleştirdiği çok yönlü temizlik ve dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan hijyen çalışmalarının son durağı Türkmen Mahallesi oldu. Çalışmada ekiplerce ilk olarak sokak hayvanlarının barınması için Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yerleştirilen kedi ve köpek evleri detaylı bir şekilde temizlendi. Ardından evcil hayvanların yoğun olarak dolaştırıldığı cadde ve sokaklarda hijyen çalışması yapıldı. Çevreye ve hayvan sağlığına zarar vermeyen güçlendirilmiş bitkisel deterjanların kullanıldığı temizlik ve dezenfekte çalışmaları hem vatandaşlar hem de hayvan severler tarafından memnuniyetle karşılandı.

28 Nis 2021 - 10:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.