Chp’Li Alptekin: Milletimiz Size Kırmızı Reçeteyi Yazacak

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın antidepresan ve sinir ilacı kullananların sayısını duyurmasının ardından bir açıklama yaparak iktidara tepki gösterdi.

Başkan Alptekin, “Daha ne kadar zarar vermeyi göze aldınız bu ülkeye bilmiyorum ama hep kaçtığınız o sandığa gidince; milletimiz kendisi sağlığına kavuşacak, size de kırmızı reçeteyi yazacak bilginiz olsun” dedi.

CHP’li Alptekin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Yangınlar, seller, felaketler derken ne yazık ki ülkemiz zor bir yaz geçiriyor. Pandeminin, pandemiyle mücadele edemeyen AKP hükümetinin ve ekonomik krizin iyice moralini bozduğu halkımız bir de yaşadığımız yangınlarla sellerle adeta kahroldu.

Bakın geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı bir açıklama yaptı. Ne dedi biliyor musunuz? Son 3 yılda 61 milyon kişinin sinir ilacı, 12,3 milyon kişinin de antideprasan ilaç kullandığını açıkladı.

Kusura bakmayın sayın bakan ama bu memleketi kötü yönlendirmenizin karnesidir bu açıkladığınız bilgi. Milleti depresyona soktunuz. Türkiye’de her 3 kişiden birini sinir ilaçlarıyla ayakta durur hale getirdiniz. Tenceresini boşalttınız, cebindeki 3 kuruşu da pul ettiniz. Bugün pazara çıkan hemşehrim yaz sebzelerinin üzerinde bile 20 lira fiyatı görüyor. Bundan hiç rahatsız değişiniz değil mi? Taneyle, dilimle meyve alıyor, hiç üzerinize alınmıyorsunuz değil mi?

İşte yıllardır ekonomi bayır aşağı yuvarlanırken gösterdiğiniz olağan üstü vurdumduymazlık, pişkinlik; bütün bunların sonucunu bizzat evinde, mutfağında, çocuğunun yenileyemediği ayakkabısında, alamadığı defterinde hisseden bir milleti, sinir hastası yaptı.

Daha ne kadar zarar vermeyi göze aldınız bu ülkeye bilmiyorum ama hep kaçtığınız o sandığa gidince; milletimiz kendisi sağlığına kavuşacak, size de kırmızı reçeteyi yazacak bilginiz olsun.

19 Ağu 2021 - 21:03 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.