Chp’Li Altıntaş’Tan Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez’E Tepki

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Barış Altıntaş, Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez’in Alinda Antik Kenti ile ilgili yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Altıntaş, “Şimdi bir ilçe belediye başkanın ilçesinde yürütülen bir faaliyetin ne olduğunu bilmemesine mi, bu faaliyete verilen desteği görmemesine mi yanalım?” dedi.

Altıntaş açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Geçtiğimiz gün Karpuzlu Belediye Başkanının, kendi ilçesinde devam eden arkeolojik çalışmalarla ilgili vermiş olduğu bir demeci, hayretle, biraz da üzülerek okudum.

Bir belediye başkanın kendi ilçesindeki faaliyetlerden bu kadar bihaber olması inanın üzüntü verici.

Birincisi Alinda antik kentinde yürütülen herhangi bir kazı faaliyeti yok. Hepsi bir birinden kıymetli hocalarımız, bir süredir yüzey araştırmalarına devam ediyorlar.

İkincisi ve en önemlisi; bu yüzey araştırmalarının sürekli olabilmesi için gerekli olan en temel ihtiyaç yani bir kazı evi tahsisi de Aydın Büyükşehir Belediyemizce yapıldı.

Yine bunun dışında hocalarımızın ve araştırma ekibinin günlük iaşe ihtiyaçları dahi Aydın Büyükşehir Belediyemizce karşılanıyor.

Şimdi bir ilçe belediye başkanın ilçesinde yürütülen bir faaliyetin ne olduğunu bilmemesine mi, bu faaliyete verilen desteği görmemesine mi yoksa yapılanı, hizmeti, anlamsızca eleştirip kendisini böyle gülünç duruma düşürmesine mi yanalım?

Ne yapalım? Son da bir soru soralım belediye başkanına hiç kazı evine hocalarımıza ziyarete gittin mi?

25 Ağu 2021 - 12:13 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.

02

ahmet gezer - alinda antik kendinde kazı ve yüzey araştırma calışması yapılıyor her hafta karpuzlu belediyesi ihtiyac listesini karşılıyor baskanım görevli hocalarımızlada görüşüyor sayın altıntaşa soruyoruz karpuzluya yaptıgınız yüzme havuzlarını atıl halde bırakmanızdaki sebebi söyleyin başkanımıza laf atıncaya kadar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ağustos 12:13
01

cem küçük - sayın altıntaş sizin verdigimiz destegin daha fazlası belediyemiz tarafından veriliyor siz kendiniz tarafından atıl halde bırakılan yüzme havuzlarına bakın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ağustos 12:13