Chpli Kadınlar Söke’Ye Çıkarma Yaptı

BAŞKAN ÖZDEMİR:"SÖKE ZİYARETİMİZ ÇOK VERİMLİ GEÇTİ"

CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Söke İlçesi'ne bir dizi ziyarette bulundu. Ziyarette, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Aylin Altındiş'e hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Özdemir, Sanat Sokağı'nda açılan kadınların el emeği ürünlerinin sergilendiği stantları ve Çarşamba Pazarı'nı ziyaret ederek, vatandaşın ve pazarın nabzını tuttu.

CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Söke ziyaretine CHP İlçe Binası'ndan başladı. Başkan Özdemir'i burada CHP ilçe Kadın Kolları Başkanı Aylin Altındiş, Söke Belediyesi CHP Meclis Üyesi Yasemin Gürsoy, Söke Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hatice Kurban, Söke CHP ilçe kadın kolları yönetimi karşıladı.

Yeni göreve getirilen CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Aylin Altındiş'e hayırlı olsun ve başarı dileklerini ileten CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, daha sonra heyet ile birlikte Söke Kent Konseyi Meclisi Başkanı Seringül Bulu’nun da katkıları ile Sanat Sokağı'nda açılan kadın el emeğinin sergilendiği stantları ve üretici kadınları ziyaret etti. Çok sıcak ve samimi bir havada geçen ziyarette Başkan Ayşe Özdemir tek tek standları gezdi, emekçi kadınlarla sohbet etti.

CHP'Lİ GÜRSOY BAŞKAN ÖZDEMİR'E KADINLARIN İLGİSİ BÜYÜK OLDU

Standların gezisi sırasında Söke Belediyesi CHP Meclis Üyesi aynı zamanda Söke Belediyesi ile

Proje ortaklığı yapan Sökeli Kadın Koopretifi Yönetim Kurlu Başkanı Yasemin Gürsoy, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir'e ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ve birlikte güzel çalışmalara imza atacaklarına dair duyduğu inancı belirtti. Kadınlar Gürsoy, Altındiş ve Gürsoy’a büyük ilgi gösterdiler.

BAŞKAN ÖZDEMİR'DEN AKKENTLİ AİLESİ'NE BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Söke ziyaretinin sonunda geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'nin amcası Emin Akkentli'nin eşi Meryem Akkentli'yi ziyaret ederek, başsağlığı diledi.

BAŞKAN ÖZDEMİR: "ESNAF, VATANDAŞ HERKES ZOR DURUMDA"

Söke ziyaretini değerlendiren CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir , ziyaretin kendileri için oldukça verimli geçtiğini ifade etti. Özdemir, "Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Aylin Altındiş ve ekibini ziyaret etmek için bu gün Söke'ye geldik. Yeni görevlerinde başarılar dileklerimizi ilettik, bizi çok güzel karşıladılar,kendilerine teşekkür ediyorum. Birlikte uyum içinde çok güzel çalışmalar yapacağımızı düşünüyorum. Aylin Hanım ve ekibi göreve geldiğinden beri çok fazla kadın üyeyi partimize üye yaparak kazandırdı. Kendisine bir kez daha bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Daha sonrasında birlikte Söke Kent Konseyi Meclisi Başkanı Seringül Bulu’nun da katkıları ile açılan Sanat Sokağı'nda kadın el emeğinin sergilendiği stantları ve üretici kadınları ziyaret ettik. Gerçekten oradaki kadınlarımızın emek emek çalışmalarını görünce gurur duydum. Kadının emeğinin gücü ilerisi için bana bir kez daha umut oldu. Bizi çok sıcak karşıladılar. Samimi ve sıcak sohbetlerinden ötürü kendilerine çok teşekkür ediyorum. Üretici kadınlarımızı ziyaret ettikten sonra bu gün Söke de kurulan Çarşamba Pazarı'nı da gezdik. Pazarda durum gerçekten çok zor, insanların git gide kötüye giden ekonomi yüzünden çektikleri sıkıntıları görmek bizleri çok üzüyor. İnsanlarımız çok dertli daha ucuzunu alabilmek için geç saatlere kadar tezgah tezgah dolaşıyorlar. Elleri boş eve gidenler var, inanın artık tencere kaynamıyor. Bu gün pazarda konuştuğumuz bir esnaf peynir üretip satıyor, bize "artık müşteriye fiyat söylemeye utanıyorum, zamların sorumlusu ben değilim, müşteri bize dert yanıyor" dedi. Evet vatandaş esnaf her kes çok zor durumda. Söke ziyaretimizin sonunda geçtiğimiz gün kaybettiğimiz Aydın Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Fatih Akkentli'nin amcası Emin Akkentli için başsağlığı dilemek üzere Meryem Teyzemizi ziyaret ederek tamamladık. Söke ziyareti bizler için çok verimli geçti. Bu gün bizimle bu ziyaretlere katılan CHP İlçe Başkanım ve yöneticilerine, Söke Belediyesi Meclis Üyelerime herkese çok teşekkür ediyorum."dedi.

01 Ara 2021 - 20:47 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.