Gölete Atlayan Kadının Cansız Bedenine Ulaşıldı

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde dün çocukları ve komşuları ile pikniğe gittiği gölete atlayan kadının cansız bedenine ulaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, Nazilli’nin Dumlupınar Mahallesinde yaşayan E.B alınan bilgiye göre iki kızı ve iki komşusuyla birlikte dün Sultanhisar’ın Güvendik Mahallesi’nde bulunan bir sulama göletinin bulunduğu mevkiye piknik yapmaya gitti. Eşiyle sorunları olduğu iddia edilen E.B., iki komşusunun balık tutmak için uzaklaştığı sırada çocuklarının gözü önünde yaklaşık 5 metre yükseklikten gölete atladı. Annelerinin gölete atladığını gören çocuklar durumu hemen jandarma ekiplerine ve babalarına bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. İki çocuk annesi kadını bulmak için çalışma başlatılırken, bölgeye Muğla’dan gelen su altı arama kurtarma ekibi gece geç saatlerde kadının cansız bedenine ulaştı. Olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından E.B.’nin cenazesi adli tıp kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

12 Tem 2021 - 10:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.