Aydın’da pazar tezgahları kırmızıya boyandı

Aydın’da havaların ısınmasıyla birlikte yaz meyveleri tezgahları süslemeye başlarken, hasadı yapılan mevsimin ilk kirazları da tezgahtaki yerini aldı.

Büyütmek için resme tıklayın

Hava sıcaklıklarının artmasıyla beraber birçok yaz meyvesi tezgahlarda yerini almaya başladı. Yaz mevsiminin müjdecisi olan kirazlar ise Aydın'da pazar tezgahlarını kırmızıya boyadı. Lezzetinin yanı sıra faydalarıyla da tercih edilen kirazların kilosu ise 30 ile 60 TL arasında değişiyor. Yaz aylarının vazgeçilmez meyvelerinden olan kirazlara alıcılarını beklerken, sezonun ilk kirazları vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Vatandaşların yaz meyvelerine yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden pazarcı esnafı Yusuf Koca; “Yaz aylarının önemli meyvelerinden olan kirazlar tezgahlarımızda yerini aldı. Vatandaşlarımız da kirazı özlemiş. Yoğun ilgi var. Kiraz mevsiminin gelmesiyle fiyatları 30 ile 60 TL arasında değişiyor. Vatandaşlar yaz meyvelerine ilgi gösteriyor, bunlar vazgeçilmez” dedi.

# aydın

20 May 2023 - 12:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.