Fuhuş operasyonunda 2 tutuklama

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 5’i Türk, 3’ü yabancı uyruklu 8 kadını fuhuş yapmaya teşvik, zorlama ve insan ticareti suçlamalarından gözaltına alınan iki kişi çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandılar.

Büyütmek için resme tıklayın

Edinilen bilgiye göre, Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen projeli dosya çerçevesinde Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri insan ticareti yapmak ve fuhuşa teşvik aracılık veya zorlama iddiası ile yaklaşık 4 ay boyunca A.Ç (53) ve B.U (44) isimli 2 şüpheli şahsı fiziki ve teknik takibe aldı.

Elde edilen deliller neticesinde Marmaris merkezli şüpheli şahısların yakalanması için kaldıkları ikametlerde, bulundukları otel ve konaklama yerlerinde eş zamanlı 3 adrese 8 ekip ve 32 personelin katılımıyla operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda 2 şüpheli şahıs yakalandı üçü yabancı uyruklu 8 mağdur kadın kurtarıldı.
Yakalanan A.Ç ve B.U. isimli 2 şüpheli, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildiler.

26 May 2023 - 08:27 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.