Türkiye finallerine yükseldiler, Aydın’ın gururu oldular

Uşak’ta gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Yarı Final Müsabakaları’ndan şampiyon olarak dönen Aydın Analig Kız Voleybol Takımı, İzmir’de gerçekleştirilecek olan Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.

Büyütmek için resme tıklayın

Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Yarı Final Müsabakaları, geçtiğimiz gün Uşak’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Merkez Spor Salonu ve Kalfa Spor Salonu’nda tüm heyecanıyla oynanan müsabakalara katılan Aydın Analig Kız Voleybol Takımı ise başarılarla döndü. Müsabakalarda gösterdikleri etkin performans ile mücadeleyi bir an bile bırakmayan Aydın’ın genç sporcuları, müsabakaları şampiyon olarak tamamladı. Elde ettikleri başarı ile Aydın’ın gururu olan gençler, İzmir’de yapılacak olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Konu ile ilgili Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan sosyal medya paylaşımında “Uşak'ta düzenlenen voleybol yarı finallerindeki Analig takımımız, grup birincisi olarak İzmir'de yapılacak Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı. Takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadeleri yer aldı.

# aydın

24 Tem 2023 - 14:22 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.