CHP’li Dirin: Derelerin temizliği DSİ’ye aittir

Cumhuriyet Halk Partisi Söke Gençlik Kolları Başkanı Damla Dirin, yaptığı açıklama ile Söke Çayı ile ilgili temizlik sorumluluğunun Devlet Su İşleri’ne ait olduğu söyledi. Dirin, “AKP'nin çalışmaya niyeti yok hizmet etmeye niyeti yok. Siz bürokratlarınıza hizmet yaptıramıyor musunuz ya da söz geçirmiyor musunuz? DSİ’ye talimatı verin Söke Çayı’nı bir an önce temizlesinler” dedi.

Büyütmek için resme tıklayın

CHP’li Dirin’in açıklaması şu şekilde:

Dün Söke Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız Sayın Ali Kemal Özcan Söke Çayı ile ilgili açıklama yaptı. Ama AKP Söke İlçe Başkanı konuyu anlamamış olacak ki yine aynı şeyi söylemiş. Buradan yine söylüyorum, gerek 2006/ 7 sayılı başbakanlık genelgesi, gerekse taşkın ve rüsubat kontrol yönetmeliğine göre derelerin temizliği DSİ ye aittir.

AKP'nin çalışmaya niyeti yok, hizmet etmeye niyeti yok. Siz bürokratlarınıza hizmet yaptıramıyor musunuz ya da söz geçirmiyor musunuz? DSİ’ye talimatı verin Söke Çayı’nı bir an önce temizlesinler. Yoksa Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Gençlik Kolları olarak biz gereğini yaparız. Bunun sonuçları sizin için çok ağır olur. Bir an önce DSİ’ye talimatı verin Söke Çayı’ndaki bu pislikleri temizlesinler

# söke

21 Eyl 2023 - 13:51 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.