Jandarma 4 bin 621 şahsı sorguladı

Aydın’da jandarma ekipleri gerçekleştirdikleri huzur ve güven uygulamasında 4 bin 621 şahıs sorgulanırken, 3 şahıs ise yakalandı.

Büyütmek için resme tıklayın

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, suç olaylarının önlenmesi, aranan şahısların yakalanması ve suç delillerinin elde edilmesi amacıyla 72 unsur ve 272 personelin katılımı ile Türkiye Huzur ve Güven Uygulaması (Umuma Açık Yerlerin Kontrolü) icra edildi. Gerçekleştirilen faaliyette, 4 bin 621 şahıs sorgulanırken, 3 şahıs yakalandı. 1594 araç kontrol edilirken, 27 araç/sürücüsüne cezai işlem yapılarak 8 araç trafikten men edildi. 343 umuma açık yer, 86 park-bahçe, 83 metruk bina kontrol edildi.

05 Eki 2023 - 15:30 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.