Nazilli Belediyespor Erkek Voleybol Takımı sezonun ilk maçına çıkıyor

Türkiye Voleybol Federasyonu Büyükler 2. Ligi'nde 2023-2024 Sezonunda şampiyonluk mücadelesi verecek olan Nazilli Belediyespor Erkek Voleybol Takımı sezonun ilk maçına çıkıyor.

Büyütmek için resme tıklayın

Voleybol takımı Baş Antrenörü Süleyman Bozkan gözetiminde gerçekleştirilen hazırlık dönemi sonrasında takım ilk maçında 15 Ekim Pazar günü saat 14.00’de Nazilli kapalı Spor Salonu'nda Muğla temsilcisi Göcek Spor ile karşı karşıya gelecek. Başarılı bir hazırlık kampı dönemi geçirdiklerini dile getiren Voleybol Takımı Şube Sorumlusu Türkay Koşar, "Yeni genç ve istekli kadromuzla 15 Ekim Pazar günü Nazilli Kapalı Spor Salonu'nda oynayacağımız sezonun ilk karşılaşmasına biz hazırız şimdi sıra Nazillili voleybol severlerde. Tüm sevenlerimizi Pazar günü takımımıza destek olmaya çağırıyoruz. Sezona güzel bir başlangıç yaparak hedefimize ulaşacağız. Her zaman spor ve sporcunun yanında olan Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan beyefendiye teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi.

13 Eki 2023 - 10:47 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.