Başkan Arıkan, Zabıta Haftası’nı Kutladı

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan Zabıta Haftasını, sosyal tesislerde zabıta personeli ile birlikte kutladı. Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 197. yıl dönümü nedeniyle Latmos Çarşı’da bulunan idari binayı ziyaret eden Başkan Arıkan, zabıta personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

Belediye sosyal tesisleri Lima Restaurant’ta gerçekleşen kutlama programında personel ile birlikte pasta kesen Başkan Arıkan; “1826 yılında padişah 2. Mahmud tarafından kurulan Zabıta Teşkilatı’nın 197. yılı kutlu olsun. Savcı iken orada kolluk kuvveti olarak emniyet ile jandarma ile çalışıyordum. Şimdi kolluk kuvveti olarak zabıtamızla çalışıyorum. Müdürümüzden, amirlerimizden, zabıta arkadaşlarımızın çalışmalarından ben çok memnunum. Kentimizi daha iyi bir yer haline getirme konusundaki azminiz ve özveriniz için sizi yürekten tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum Allah başımızdan eksik etmesin, iyi ki varsınız.” dedi.

08 Eyl 2023 - 15:02 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.