Kuşadası’nda Nisan ayında deniz keyfi

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde sıcak havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler denize girip, sahilde dolaştı.

Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası'nda hava sıcaklığının 22 derece olmasını ve hafta sonunu değerlendirmek isteyenler sahilleri doldurdu. Kuşadası'nın dünyaca ünlü Kadınlar Plajı'na gelen bazı vatandaşlar sahilde yürüyüp güneşlenmeyi tercih etti. İlçe de konaklayan turistler ile bazı Kuşadalılar da denizin tadını çıkardı. Hafta sonunda Kuşadası'nda hava sıcaklıklarının 24 ila 26 derece civarında olması bekleniyor.

09 Nis 2022 - 16:34 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.