Akp’Li Arslan’A Vatandaştan Tepki

Kuşadası’nda Karaova Mahallesi’nde meydana gelen kanalizasyon arızası sonrası A Haber bölgeye gelerek kurmaca bir röportaj yapmaya çalıştı.

Vatandaşların büyük tepki gösterdiği A Haber ekibinin röportaj yaptığı şahsın AKP’nin önceki dönem Aydın İl Yöneticisi, şu anda AKP Efeler İlçe Yöneticisi Orhan Arslan olduğu ortaya çıktı. Arslan’ın Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden bazı talepleri olduğu, reddedildiği ve şahsi husumet beslediği iddia edildi.

A Haber ekibi Kuşadası’na gelerek kanalizasyon arızasının meydana geldiği bölgede kurmaca röportaj yapmaya çalıştı. Bölge sakinlerinin sert tepkisiyle karşılaşan A Haber ekibi, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduğunu söyleyen vatandaşlarla konuşmadı. A Haber’in röportaj yaptığı tek ismin de AKP’nin önceki dönem il yöneticisi, mevcut AKP Efeler İlçe Yöneticisi Orhan Arslan olduğu ortaya çıktı.

Vatandaşlarla tartışan, yaşanan arızayı büyüterek Kuşadası turizmini adeta baltalamaya çalışan Arslan’la ilgili dikkat çeken iddialar gündeme geldi. Önceki dönem AKP Aydın İl Yöneticisi olan Arslan’ın bir yakınını Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde işe yerleştirmek istediği, kendisini müteahhit olarak tanıtarak bazı konularda imtiyaz talebinde bulunduğu ve reddedildiği iddia edildi.

Vatandaş sert tepki gösterdi

A Haber ekibiyle beraber geldiği iddia edilen Orhan Arslan’a çevre sakinleri de büyük tepki gösterdi. Arslan’ın söylediklerini yalanlayan vatandaşlar, “Burada çalışmalar çok güzel ilerliyor. Bir arıza meydana geldi ve giderildi. İnsaflı olmak lazım. Doğruyu konuşmak lazım” dedi.

26 Tem 2021 - 12:02 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.