Apollon Takı Pazarı Ziyaretçilerini Ağırlayacak

Didim’de binlerce yıllık tarihi Apollon Tapınağı’nın bulunduğu sokakta kurulacak olan Apollon Takı pazarı ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

16 - 25 Temmuz 2021 tarihleri arasında yüzbinlerce yıllık tarihi Apollon Tapınağı’nın yer aldığı sokakta kurulacak olan Apollon Takı Stantları kapılarını bugün açıyor. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın zanaatkar kadınlarımıza destek olabilmek ve ekonomiye katkı sunmak amacıyla öncülük ettiği takı pazarında el emeği ürünler sergilenecek. Yaklaşık olarak 9 gün sürecek olan Takı Pazarında zanaatkar kadınlarımızın el emeği, göz nuru ürünleri görücüye çıkacak ve ekonomik anlamda geri dönüşüm sağlanacak.

Takı Pazarı ile ilgili bilgiler veren Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Kadınlarımızın el emeklerinin ekonomik anlamda geri dönüşüm sağlayabileceği bu takı pazarında, hem ilçemizin, hem de Apollon Tapınağının tanıtımını gerçekleştireceğiz. Takı Pazarı 16 - 25 Temmuz tarihleri arasında açık kalacaktır. Tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

16 Tem 2021 - 15:20 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.