Bik Müdürü'nden Abgc'ye Ziyaret

Basın İlan Kurumu (BİK) Aydın İl Müdürü Nuri Gülen, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’ni (ABGC) ziyaret etti.

Ziyarette İl Müdürü Gülen, ABGC Başkanı Cem Ulucan ve gazetecilerle karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

BİK Aydın İl Müdürlüğü’ne geçtiğimiz ay atanan Nuri Gülen, görevine başlamasının ardından ziyaretlerini sürdürüyor. İlk olarak Efeler’deki yerel gazeteleri ziyaret eden İl Müdürü Gülen, ABGC’ye de ziyaret gerçekleştirdi. Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen’in de yer aldığı ziyarette ABGC Başkanı Cem Ulucan ve gazeteciler, mesleki anlamda karşılaştıkları sorun ve talepleri, İl Müdürü Gülen’e aktardı.

ULUCAN, "GAZETELERE EŞİT MESAFEDE KALINSIN"

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Aydın basının sorunlarını ve cemiyet olarak yapılan projeleri aktaran Cem Ulucan, "Basın İlan Kurumu'nun öneminin farkındayız. Aydın basını 58 gazete ile güçlü bir basına sahip. Gazeteler ve Basın İlan Kurumu arasındaki uyumlu çalışma zor günler geçiren mesleğimizin faydasına olacaktır. Beklentimiz kurumun her gazeteye eşit mesafede olması ve mevzuata uygun yayınlanan gazetelerimizin haklarını savunması yönünde" dedi.

14 Nis 2021 - 15:58 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.