Efeler'de Fatih Mahallesi, İyilik Dağıtmaya Devam Ediyor

Aydın'ın Efeler ilçesindeki Fatih Mahalle Muhtarlığı öncülüğünde başlatılan yardımlaşma ve dayanışma kampanyası kapsamında hayırsever vatandaşlar tarafından muhtarlığa getirilen halılar, ihtiyaç sahibi bir vatandaşa verildi.

Fatih Mahalle muhtarlığı tarafından başlatılan yardım kampanyası hayırsever vatandaşlar tarafından ilgi görüyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla Fatih Mahallesi Muhtarı Yıldız Karadaş Taşçıoğlu öncülüğünde başlatılan yardımlaşma ve dayanışma kampanyasına gelen destek her geçen gün büyümeye devam ediyor. Kampanya kapsamında harekete geçen bir hayırsever, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için halı bağışında bulundu. Muhtar Taşçıoğlu, halıları ihtiyaç sahibi aileye götürerek teslim etti.

Fatih Mahallesi’nin kocaman bir aile olduğuna vurgu yapan Muhtar Taşçıoğlu, “Eller birleşince yük hafifler. Alan el ile veren eli buluşturmaya devam ediyoruz. Komşu mahallemizden halıları aldık, ulaşımında yardımcı olan Serap Hanım’a ve eşine çok teşekkür ediyorum. Mahallemizde halıları değerlendirecek olan komşumuza ulaştırdık. Alandan, verenden, ulaşımını sağlayandan Allah razı olsun. Fatih Mahallesi olarak biz kocaman bir aileyiz” dedi.

15 Kas 2021 - 10:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.