İl Sağlık Müdürü Açıkgöz, Denizli'deki Toplantıya Katıldı

Denizli, Aydın ve Muğla Bölgesi Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) 2021 yılı toplantısı Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıda, acil ve afetlerde sağlık hizmet sunumunda bölgede karşılaşılan sorunlar, sağlık tesisleri ve iller arası hasta sevkleri, primer vaka redleri, İlk yardım eğitimlerinin arttırılması, komuta kontrol merkezinin hizmet sunumunun iyileştirilmesi, özellikli hasta sevkleri gibi konular değerlendirilerek, fikir alışverişinde bulunuldu.

Denizli İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Berna Öztürk'ün başkanlık ettiği toplantıya, Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz, Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer, Denizli, Muğla ve Aydın illerinin İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri, Sağlık Hizmetleri ile Halk Sağlığı Hizmetleri başkan ve başkan yardımcıları, il ve ilçe hastaneleri başhekimleri, üniversite hastaneleri başhekim ve acil sorumlu başhekim yardımcıları ve il ambulans servisi başhekimleri katıldı.

28 Eki 2021 - 11:34 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.