Köşk Belediyesi Uzundere Mahallesi'nin Yollarını Yeniliyor

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, mahalle içi yollarının kalitesinin arttırılması ve ulaşım ağının genişletilmesi amacıyla Uzundere Mahallesi'nde parke taşı yenileme çalışmasını başlattı.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmada ekipler, Uzundere Mahalle merkezinde bulunan en işlek yolun parke taşı söküm işlemine başladı.

Köşk Belediyesi olarak ilçenin yaşam kalitesinin arttırma ve refahını yükseltme hedefi ile yol aldıklarını ifade eden Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, “Fen İşleri Müdürlüğüm ile birlikte mahallelerimizin ihtiyaç önceliği durumu önceliğiyle yaptığımız programlar neticesinde ekiplerimiz bu gün Uzundere Mahallesinde parke taşı söküm çalışmasına başladı. Uzundere Mahallemizin en işlek ana yolu diyebileceğimiz Uzundere Köprüsünden mahalle camiine kadar olan mesafedeki yolumuzun durumu gerek hemşehrilerimiz için gerekse araçlarımız için yeterli kalitede değildi. Meclis Üyemiz Mehmet Tan ve muhtarımız Şahap Bayan ile yaptığımız istişareler neticesinde bu yolumuzun parke taşını yenileyerek, Uzundere mahallemizin en işlek yolunun ulaşım kalitesini arttırmayı hedefledik ve bu gün itibariyle çalışmamıza başladık. Uzundereli hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Parke taşı yenileme çalışmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Uzundere Mahalle Muhtarı Şahap Bayan, Başkan Nuri Güler’e ve Köşk Belediyesi ekiplerine çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

31 Ağu 2021 - 19:16 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.