Mobil İkram Aracı Bu Kez Belediye İşçilerinin İçini Isıttı

Kuşadası Belediyesi tarafından hizmete alınan Mobil İkram Aracı ile yaklaşık 3 aydır turistik çarşıların alt ve üst yapısını yenilemek için eksi derecelere düşen sıcaklıklara rağmen gece, gündüz demeden mesai yapan çalışanlara çorba ve sıcak içecek ikramında bulunuldu.

Önemli günlerde Kuşadalılara sıcak çorba, çay, kahve, su ve kumanya gibi ikramlarda bulunmak amacıyla tasarlanan Mobil İkram Aracı’nın son durağı Tarihi Kale Kapısı oldu. Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve ilgili diğer kurumlarla iş birliği içerisinde turistik çarşılarda sürdürülen alt ve üst yapıyı yenileme çalışmalarında 7/24 mesai harcayan çalışanlara, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Efe Berberoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari tarafından sıcak çorba, çay ve kahve servisi yapıldı. Barbaros Hayrettin Paşa Bulvarı, Kahramanlar Caddesi, Sabucalı, Sevgi ve Öge sokakları yenilemek için çalışan personel, ikramdan dolayı Kuşadası Belediyesi’ne teşekkür etti.

Belediye Başkan Vekili Efe Berberoğlu, turistik çarşıları yenilemek için mesai harcayan tüm çalışanlara teşekkür ederek “Kentimiz yeni sezonu sizlerin çalışması ile yenilenmiş olarak karşılayacak. Emeğinizi ödeyemeyiz. Belediye Başkanımız Ömer Günel adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

20 Şub 2021 - 13:26 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.