Nazilli’De Motosiklet Sürücülerine Denetim Uygulandı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde motosiklet sürücülerine kask denetimleri hız kesmeden devam ediyor.

Son bir hafta içerisinde şehrin değişik noktalarında Nazilli emniyeti tarafından yapılan motosiklet uygulamaları sonucunda, 680 motosiklet kontrol edildi ve 315 motosiklet sürücüsüne kask takmamaktan idari para cezası uygulandı. Nazilli polisinin kask takmayan tek bir sürücü kalmayana dek uygulamalara devam edeceği öğrenildi.

Nazilli’de meydana gelen trafik kazalarının büyük bir bölümünün motosikletli kazalar olduğu ve bu kazalarda motosiklet sürücülerinin ciddi yaralanmalarının söz konusu olduğu belirtilerek, trafik kurallarına riayet edilmesinin önemine değinildi.

29 Eyl 2021 - 11:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.