Polisler Türk Bayrağı'nı Yerde Bırakmadı

Aydın'ın Efeler ilçesinde bir olaya giden polis ekibi kaldırım üzerindeki Türk Bayrağı yerden kaldırdı. Polisin bu davranışı vatandaşın takdirini topladı.

Efeler İlçesi Cumhuriyet Mahallesi 1970 sokak üzerindeki bir olaya giden Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekibi yerde köpükten yapılmış Türk Bayrağı'nı fark etti. Bayrağı yerden alarak kaldırım üzerindeki elektrik panosunun üzerine bırakan ekip daha sonra olay yerinden ayrıldı. Polisler yaptıkları bu hareket ile gönülleri fethetti. Bayrağın bir apartmanda yapılan tadilatın ardından apartmanın dışına yapıştırılacağı ve boyanması için yere konulduğunu öğrenildi.

10 Mar 2021 - 14:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.