İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Metin Ergun’Dan Başkan Tuncel’E Ziyaret

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Muğla Milletvekili Metin Ergun ve İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Sezgin; Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel'i ziyaret etti.

Ziyarette İYİ Parti Aydın il Başkanı Süleyman Demirci, İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, İYİ Parti İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, CHP İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan başta olmak üzere çok sayıda partili bulundu.

Vekilleri Söke’de görmekten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade eden Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “Genel yönetimlerin başarısını, yerel yönetimlerin başarısı belirler. Ben inanıyorum ki ilk seçimde Millet ittifakı iktidar olacak, Türkiye rahat bir nefes alacak. Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve tüm örgütlerimize başarılar diliyorum” dedi. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel de konuklarını ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Söke’de olmaktan mutlu olduklarını ve Söke’nin Millet İttifakının somut örneği olduğunu belirten Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin; “Genel Başkan Yardımcımız Metin Ergun bölgeye yabancı değil, Milaslı. Komşu ilçeden, yani hemşerimiz. Ziyaretinden dolayı Milletvekilimize, bizi kabulü için de Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel’e teşekkür ediyorum” dedi.

“SÖKE İTTİFAK UYUMUN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNDEN”

Aynı zamanda yerel yönetimlerden sorumlu olan genel başkan yardımcısı Metin Ergun; Söke'nin Millet İttifakı'nın uyumunun ve birlikte çalışmasının en güzel örneklerinden biri olduğunu söyledi, "Başarılı çalışmalarından dolayı Başkanımız Levent Tuncel'e teşekkür ediyoruz" dedi.

Milletvekili Metin Ergun; “CHP ve İyi Parti ittifakı seçimlerde güzel sonuçlar verdi. Bu uyumlu ve düzgün sonuçlardan biri de Söke oldu. Bu ziyaret bir nevi teşekkür ziyareti, hem de hemşeri olmamız nedeniyle komşuluk hakkı olarak kabul edin” diye konuştu.

16 Mar 2021 - 11:48 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.