Kılıktan Kılığa Giren Suç Makinesi Yakalandı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve tanımamak için sık sık kılık değiştiren şüpheli yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Nazilli'de uzun süredir 16 ayrı suçtan aranan ve 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.K.'nin (24) izini süren ekipler gece yarısı şüphelinin evine operasyon düzenledi. Sık sık kılık değiştiren şüpheli polis ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı bir operasyon ile kıskıvrak yakalandı. Sık sık polis ekiplerinden kaçmak için kılık değiştirmesi ile bilinen H.K. gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

28 Eyl 2021 - 12:16 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.