Levent Tuncel İle Söke’Nin Çehresi Değişiyor

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile 2021 yılının hizmet yılı olacağını söylemişti.

Geçtiğimiz günlerde Sökelilere verilen otopark müjdesinin ardından, Söke Belediyesi sahada büyük projeleri için çalışmalarını hızlandırdı. Panayır pazarında bulunan belediyeye ait eski dükkanların yıkımı başlarken; Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, çalışmaları yerinde takip etti.

Albayrak Caddesi üzerinde yıllardır kullanılan dükkanlar adeta harabeye dönmüştü. Dükkanların pazaryeri kısmında kalan kör noktalar alkol ve madde kullanıcılarının mekanı haline gelmiş, çevredeki vatandaşları rahatsız etmekteydi.

Uzun süredir yıkımı beklenen panayır pazarı alanındaki eski dükkanların yıkımına başlandı. Hafta sonu dış cepheleri sökülen dükkanlarda, haftanın ilk günü ile birlikte yıkım çalışması başladı. Sabahın erken saatlerinde Söke Belediyesi ekiplerince gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından, yıkım çalışmasına başlandı.

Bu dükkanların yıkımı ile panayır pazarının önü açılacak, yapılması planlanan proje ile yeşil bir bant oluşturulacak. Daha sonraki aşamada panayır pazarı alanının da yeniden düzenleneceği ve Söke’ye yakışır bir hale getirileceği belirtildi.

“PANAYIR PAZARI DÜZENLEMESİNİN İLK ADIMI”

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, çalışmaları yerinde takip etti. Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli ile birlikte panayır pazaryerinde yıkımı yapılan alanı inceleyen Başkan Tuncel, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İlk etapta yıkımı yapılan dükkanların yerinin düzenleneceğini belirten Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “Söke’ye yakışanı yapmaya çalışıyoruz. Öncelikli olarak pazaryerinin önünü açıyoruz. Dükkanların yıkımı ile Pazar rahat bir nefes alacak. Bugün yıkım başladı, sanıyorum yarın bitecek. Daha sonra belediyemiz ekipleri tarafından yapılacak çalışmayla yeşillendirilecek. Güzel bir görünüme kavuşacak. Daha sonra ikinci etapta da pazaryeri düzenlemesini yapacağız” diye konuştu.

16 Mar 2021 - 18:13 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.