Mhp Aydın İl Başkanı Alıcık, Kuşadası'nda Vatandaşlarla Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın il Başkanı Haluk Alıcık ve yönetim kurulu üyeleri Kuşadası’na gelerek gün boyu ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Ziyarette il başkanı Alıcık’ı, MHP Kuşadası İlçe Başkanı Murat İnan, ilçe yöneticileri ve partililer karşıladı. MHP İl Başkanı Haluk Alıcık ve beraberindeki heyet ilk ziyaretlerini Salı Pazarı’ndaki bir işletmeye gerçekleştirdi. Yeni açılan işletme için hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirilen heyet, gün boyu ziyaretlerine devam etti ve esnaf sorunlarını dinledi.

Ziyaretlerin ardından konuşan MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, “Kuşadası’ndayız baktığımız zaman özellikle zaten söylediğimiz bir şey var. Bu memlekete hizmetkâr olacağız şehirde sıkmadığımız el, çalmadık kapı bırakmayacağız dedik. Bugün bunu da yapıyoruz. Ziyaretlerimizdeki amacımızda o bunu niçin yapıyoruz her zaman vatandaşımızın yanında olduğumuzu göstermemiz lazım ki yarın bir gün seçimler geldiğinde vatandaş bize soğuk davranmasın. Milliyetçi hareket partisi biz bu ülkeyi karşılıksız sevdik diyen bir gurubuz. O yüzden vatandaşlarımızın her zaman yanında olmamız gerekiyor. Her iyi gününde de kötü gününde de yanında olmamız gerekiyor ki o zaman sonuca ulaşalım diye uğraşıyoruz. Bu yüzden de ziyaretlerimiz böyle devam edecek" dedi.

25 Mar 2021 - 09:52 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.