Nazilli Belediyesi, Merhum Başbakan Adnan Menderes'i Andı

Merhum Başbakan Adnan Menderes, ölümünün 60. yıldönümünde Nazilli Belediyesi tarafından anıldı.

Merhum Başbakan Adnan Menderes’in ölümünün 60. Yıldönümünde unutulmadı. Nazilli Belediyesi tarafından Belediye hizmet binası meydanında 5 bin kişiye pilav tavuk hayrı yapılırken Merhum Menderes dualar ile anıldı.

Merhum Menderes ve arkadaşlarının Türkiye’nin kalkınmasına ve Türk Demokrasisine sağladıkları katkılar ile ilelebet anılacağını ifade eden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Merhum Başbakanımız Adnan Menderes, Aydınımız ve ülkemiz için önemli hizmetlerde bulundu. Kendisi Milleti için yaşayıp milleti için onurlu bir şekilde ölmüş değerli bir devlet adamıdır. Ülkemize ve milletimize hizmetleriyle her zaman hayırla yâd edilen Merhum Menderes ve arkadaşlarının demokrasi ve kalkınma mücadelesinde verdiği hizmetler bizler için yol gösterici olmaya devam etmektedir. Demokrasi şehidi olarak anılan Adnan Menderes ile yol arkadaşlarını rahmet ile yad ediyor, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Ruhu şad olsun” dedi.

Belediye meydanında gerçekleştirilen etkinliğe İYİ Parti İlçe Başkanı Cihat Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ile Gençlik Kolları üyeleri, Demokrat Parti İlçe Başkanı Mustafa Uysal, DEVA Partisi İlçe Başkanı Mehmet Yaşar Öztekin ve Muhtarlar katıldı.

Aydın'ın yetiştirdiği en büyük devlet adamlarından merhum Adnan Menderes'in hatırlanmasını bir vefa örneği olduğunu ifade eden vatandaşlar, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a duyarlığından dolayı da teşekkür etti.

17 Eyl 2021 - 20:12 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.