Söke Belediyesi Tıp Bayramını Unutmadı

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Söke Belediyesi sağlık çalışanlarını unutmadı.

Özellikle son bir yıldır mücadele ettiğimiz Covid-19 salgın sürecinde vefakarca çalışan sağlık çalışanları adına kurum temsilcileri ziyaret edilerek, günleri kutlandı.

Söke Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa İberya Arıkan; Söke İlçe Sağlık Müdürü Dr. Esma Gürsoy ve Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekim'i Dt. Zafer Zinnur Derin'i makamında ziyaret etti. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel adına çiçek takdim eden Başkan Yardımcısı Mustafa İberya Arıkan; “Sağlık camiasının her zaman yanlarındayız. Her birine minnettarız” dedi.

16 Mar 2021 - 11:41 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Life Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Life hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Life editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Life değil haberi geçen ajanstır.